"Botigueta" a Ioga en Essència

A Ioga en Essència tenim a la teva disposició un petit espai on trobaràs "tresors" com el que avui et presentem:"ESTRATEGIAS DE LA REALIDAD"

LLIBRE / CD 130 PÀGINES 27 COMPOSICIONS MUSICALS.

Antologia narratiu-musical, que comprèn la realitat com un holisme sociocultural de termes integrats. Basant-se en la interdependència vital entre filosofia, espiritualitat, ciència, poesia i opinió en pensament obert sobre la renovació dels cànons estètics l'art; en genuí sentit "útil", per al desenvolupament de les qualitats humanes. Relats que uneixen el despertar de la consciència, la ment simbòlica, l'origen dels mites, l'ordre patriarcal, els ritus de pas, la preparació per a la mort, els corrents místiques orientals i les hipòtesis de futur que es s'obren davant nosaltres com a espècie en dinàmica transformació en el segle XXI

Autor: Andrés Ama. Músico

www.andresama.com

 

"PRESENTACIÓ VISUAL" :: ESTRATEGIAS DE LA REALIDAD

 

NARRACIÓ DE CLAUDIO NARANJO


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square