Patricia García

El meu camí va començar al 2005, en una formació de teràpia del riure, aquí inicio la  meva pròpia transformació vital i l'acompanyament a grups.

 

Des de llavors ha estat tota una aventura d'autoconeixement a través d'eines que avui són una suma al que comparteixo:

Astrologia,encara avui segueixo bevent d'aquesta font inesgotable de saber que ens arriba del moviment dels astres, a través de la Astrología psicológica y evolutiva

Diferents tècniques de massatge, comprenent que el cos ens parla amb el seu propi llenguatge, sent l'espai que conté, no només la nostra experiència de vida, també les nostres capacitats, possibilitats i potencials! 

Em vaig formar com a professora del Mètode AfroYin®, basat en el moviment, la consciència i les danses africanes, per al desenvolupament i creixement personal, sent aquest un procés de transformació profunda i en el qual vaig descobrir que ballar permet que emergeixi la realitat de nosaltres, apropant-nos a la llum que som capaços de ser, expressar i crear.

El meu propi procés, amb cada ingredient afegit, cuinat a foc lent, ha donat com a resultat Dansa Sana. I posteriorment, després d'anys d'estudi d'astrologia, he fusionat dansa i astrologia, que aparentment semblen dues disciplines distants entre sí, però que totes dues ens porten a l'autodescobriment, creixement i transformació personal. 

"Posar el cos en moviment, fa que tot el nostre ésser balli, permetent transformar la nostra pròpia realitat, donant-li una dimensió diferent i més àmplia, rescatant de la nostra essència alguna cosa nova i portar-lo a la superfície i compartir-lo per al bé de tots!"

Contacte Patricia

Tl. 651 482 519 - dansasana@gmail.com

FB. patriciadanzasana