Patricia García

El meu camí va començar al 2005, en una formació de teràpia del riure, aquí inicio la  meva pròpia transformació vital i l'acompanyament a grups.

 

Des de llavors ha estat tota una aventura d'autoconeixement a través d'eines que avui són una suma al que comparteixo: astrologia, diferents tècniques de massatge i el Mètode AfroYin®, sent aquest un procés de transformació profunda i en el qual vaig descobrir que ballar permet que emergeixi la realitat de nosaltres, apropant-nos a la llum que som capaços de ser, expressar i crear.

El meu propi procés, amb cada ingredient afegit, cuinat a foc lent, ha donat com a resultat Dansa Sana.

"Posar el cos en moviment, fa que tot el nostre ésser balli, permetent transformar la nostra pròpia realitat, donant-li una dimensió diferent i més àmplia, rescatant de la nostra essència alguna cosa nova i portar-lo a la superfície i compartir-lo per al bé de tots!"

Contacte Patricia

Tl. 651 482 519 - dansasana@gmail.com

FB. patriciadanzasana

Ens trobaràs també

Et pot interessar...

Web: Patricia García 

dansasana@gmail.com 

*Al fer clic a "m'apunto", confirmes que tenim el teu consentiment per a processar les dades segons la normativa vigent.

En qualsevol moment podràs modificar les teves dades o donar-te de baixa a través de l'enllaç que trobaràs a peu de pàgina dels nostres correus o comunicant la teva decisió a infoyogaenesencia@gmail.com 

Consulta i coneix la nostra Política de Privacitat, fes clic aquí

Ioga en Essència / Ctra. de la Pinya, 15. Olot

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now