La meva mare em diu que m’agrada tant el ioga perquè en feia mentre jo era dins el seu ventre. El fet és que aquest univers ens ofereix una aventura de vida que vaig emprendre amb més dedicació l’any passat fent un viatge a Índia i vivint a Sri Lanka, on em vaig començar a formar com a instructora, a nodrir de lliçons espirituals i vaig poder compartir experiències amb els meus primers alumnes. 

 

La meditació va ser un gran descobriment que ara és part de la meva rutina. Una de les tècniques amb les que he treballat més recentment ha estat el ioga nidra, una teràpia sanadora i integral. A base d'auto-experiments m'he adonat que els meus dolors corporals redueixen i que el meu cos-ment flueixen d'una manera molt més lliure i espontània de l'habitual. M’ha recordat què és estar relaxada de veritat. L'ús de les intencions també m'ha demostrat la capacitat d'un mateix per a superar els obstacles que ens encallen i m’ha animat a llençar tot allò que no serveix. 

 

A mitjans del 2019 em vaig formar per a poder compartir aquesta tècnica amb un grup de Vic, combinant-la amb exercicis de Hatha ioga. Les classes són molt enriquidores perquè tot i ser tan diferents, totes compartim un objectiu comú: recuperar la calma i la serenitat. Si cultivem aquest estat mental, la vida ens serà molt més amable. 

 

Jasmina

Ens trobaràs també

Et pot interessar...

Web: Patricia García 

dansasana@gmail.com 

*Al fer clic a "m'apunto", confirmes que tenim el teu consentiment per a processar les dades segons la normativa vigent.

En qualsevol moment podràs modificar les teves dades o donar-te de baixa a través de l'enllaç que trobaràs a peu de pàgina dels nostres correus o comunicant la teva decisió a infoyogaenesencia@gmail.com 

Consulta i coneix la nostra Política de Privacitat, fes clic aquí

Ioga en Essència / Ctra. de la Pinya, 15. Olot

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com