La meva mare em diu que m’agrada tant el ioga perquè ella en feia mentre em tenia dins el seu ventre. El fet és que aquest univers m’ha portat a una aventura de vida que vaig iniciar l’any 2013. La Rosa, la meva professora d’aquell moment, sempre ha estat un referent per mi. Em va ensenyar les bases de hatha ioga tradicional que em van ajudar molt a reconnectar amb les meves necessitats internes i el meu ritme natural. 

L’any 2018, vaig decidir explorar millor aquest món a un viatge a Índia on em vaig formar com a instructora i vaig poder compartir experiències amb persones de tots els racons del món. 

 

Sóc partidària de practicar enmig de la natura, envoltats d’aire fresc i connectats directament a la terra. Em vaig iniciar a les platges de Sri Lanka i aquest últim any ha estat en un parc d’Olot. 

Compartir el que vaig aprenent amb amics i família forma part del meu dia a dia i és una gran sort que hi hagi un interès recíproc. 

 

El 2019 vaig fer un seguit de tallers de hatha ioga per famílies anomenats Viatja amb el ioga i també em vaig formar en ioga nidra. Vaig emprendre un projecte combinant aquesta tècnica amb hatha ioga en un grup d’un Centre Cívic de Vic i vaig iniciar els tallers a Ioga en Essència. 

Actualment també estic en formació de professors de hatha ioga a l’escola Equilibrium Bhakti Yoga Shala de Barcelona. Estic en constant transformació i reinvenció; no paro quieta, i per això em va tan bé treballar en aquest món! 

 

Les sessions són molt enriquidores perquè totes compartim un objectiu comú: recuperar la calma i la serenitat. Si cultivem aquest estat mental, la vida ens serà molt més amable. 

Jasmina

IMG-20190920-WA0012.jpg