Eva

Gurusevak Kaur

Des de ben jove em sentia atreta pel misticisme, l'espiritualitat, l'autoconeixement… Com a lliure pensadora, passejava per diferents camins en una cerca interior, sentint aquest impuls intern que guia els passos per diferents senders que van portant-te de retorn cap a tu mateix i cap a una consciència d'unitat.


Totes les fonts de les quals vaig beure van anar calmant la meva set, però quan vaig aprofundir en el ioga, vaig sentir que hi estava unit tot el que havia anat trobant per separat.

Ara cos, ment i esperit van de la mà, creixent en una sinergia forta, sàvia i harmònica.


Els meus primers passos en el ioga van ser a través de Hatha ioga; després d'un temps em vaig formar com a professora en ioga tradicional de la línia Swastia, Kundalini ioga i Chill Play ioga.
Posteriorment vaig conèixer el Shakti Dance, el ioga de la dansa, i va ser un altre amor a primera vista, amb el qual vaig sentir que entrava en el procés de mentoria durant quatre anys, i creixia com a formadora. Ara totes les eines de ioga s'expressen a través del moviment fluït. La dansa fa que l'ànima floreixi, s'expressi plena de llum i de gràcia. 
I és en aquest moment que vaig conèixer la Cris, gran amiga i còmplice en aquest preciós projecte, que va anar gestant-se a foc lent amb amor i entrega amb un propòsit clar de facilitar un camí d'unió, creixement, autoexploració i expressió de la nostra essència més íntima i veritable, d'una manera bella, profunda i harmònica. Us convido a conèixer aquest altre projecte a través del web www.shaktiessencial.com

 

Durant una etapa de la meva vida em vaig dedicar a les teràpies naturals, i em vaig especialitzar  en aromateràpia tant en consulta com en ensenyament. Apassionada per com les aromes ens afecten holísticament, vaig començar a experimentar com l'ànima de les flors, arbres i fruites en forma d'oli essencial influïen positivament en l'experiència del ioga. Per això tant a les classes de ioga com en els tallers i retirs els olis essencials solen estar-hi presents.
Fruit d'aquest aprenentatge i experiència va néixer la formació Ioga en essència (l’aromateràpia en el ioga) amb el desig de compartir aquesta meravellosa eina.


Amb aquest desig també neix l'espai Ioga en Essència a Olot, on, al costat d'un meravellós equip de professores, podem posar tot el saber a disposició de qui vulgui endinsar-se en el màgic camí del ioga i les aromes. Em sento feliç d'organitzar, dirigir i sostenir aquest bonic espai.
I poder compartir tot el saber d'aquesta meravellosa forma de vida que omple de llum la consciència d'altres caminants a més de la pròpia, m'omple de felicitat, amor, respecte i agraïment.

            
Que l'amor i la llum omplin la teva vida

                                                                        Eva Gurusevak Kaur

Contacte Eva:

Tl. 617 420 969  

infoyogaenesencia@gmail.com

FB. iogaenessencia