L'espai

Ioga en Essència és un espai lluminós i cuidat. Proveït de tot el material que puguis necessitar: esterillas, mantes, blocs, cintes i una capseta de tresors on si has oblidat la teva roba per a la pràctica, podràs trobar alguna samarreta, pantalons o foulars.


Recepció, punt de venda
 

Proximament disposarem d'un horari d'atenció, però de moment et recomanem que vinguis uns minuts abans de la teva classe per a qualsevol consulta, o que et posis en contacte amb nosaltres per quedar personalment.

A poc a poc el nostre petit punt de venda anirà creixent, amb tot el material que puguis necessitar per acompanyar el teu procés de creixement. Podràs trobar esterillas, zafús, música i llibres i diversos articulos afins al nostre espai.

La neteja
En Ioga en Essència utilitzem olis essencials i productes naturals biodegradables i respectuosos amb el medi ambient. Donant valor al nostre compromís. 

Yogui Tea
Hem creat un espai perquè abans o després de la teva classe puguis gaudir d'una infusió o yogui tea amb galetes, i assaborir aquest espai de calma una miqueta més.

Et pot interessar...

*Al fer clic a "m'apunto", confirmes que tenim el teu consentiment per a processar les dades segons la normativa vigent.

En qualsevol moment podràs modificar les teves dades o donar-te de baixa a través de l'enllaç que trobaràs a peu de pàgina dels nostres correus o comunicant la teva decisió a infoyogaenesencia@gmail.com 

Consulta i coneix la nostra Política de Privacitat, fes clic aquí

Ens trobaràs també

  • Instagram
  • Facebook - Gris Círculo

Web creada per: Patricia García 

dansasana@gmail.com 

Ioga en Essència / Ctra. de la Pinya, 15. Olot

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com