L'espai

Ioga en Essència és un espai lluminós i cuidat. Proveït de tot el material que puguis necessitar: esterillas, mantes, blocs, cintes i una capseta de tresors on si has oblidat la teva roba per a la pràctica, podràs trobar alguna samarreta, pantalons o foulars.


Recepció, punt de venda
 

Proximament disposarem d'un horari d'atenció, però de moment et recomanem que vinguis uns minuts abans de la teva classe per a qualsevol consulta, o que et posis en contacte amb nosaltres per quedar personalment.

A poc a poc el nostre petit punt de venda anirà creixent, amb tot el material que puguis necessitar per acompanyar el teu procés de creixement. Podràs trobar esterillas, zafús, música i llibres i diversos articulos afins al nostre espai.

La neteja
En Ioga en Essència utilitzem olis essencials i productes naturals biodegradables i respectuosos amb el medi ambient. Donant valor al nostre compromís. 

Yogui Tea
Hem creat un espai perquè abans o després de la teva classe puguis gaudir d'una infusió o yogui tea amb galetes, i assaborir aquest espai de calma una miqueta més.