Quan em demanen com m’identifico, el primer que dic és que soc muntanyenc, no visc econòmicament de la muntanya però és l’activitat que em fa sentir més viva. Porto trenta anys recorrent muntanyes i ho he fet amb una ajuda no menys important, també fa trenta anys que practico ioga i he de dir que m’ha set de gran ajuda, no només per conservar una forma física saludable, també i sobretot per tenir una ment clara i decidida en moments on s’han de superar reptes i s’han d’agafar decisions. 

Aquesta mateixa actitud, l’he pogut aplicar i anar adaptant a la vida diària i professional, és així que he anat evolucionant i agafant experiència en molts camps del món econòmic, comunicatiu, tecnològic, social i de proximitat a la natura, per arribar a un punt de coneixement global que em fa sentir a gust en diversitats d’ambients i activitats.

Amb aquest bagatge, tot gaudint del nou viatge que se’m presenta, espero poder aportar a Ioga en Essència la meva il·lusió i el meu coneixement per atendre com es mereixen les persones que s’interessen en el món del ioga i especialment Ioga en Essència i les seves múltiples activitats. Gràcies, Eva, per aquesta proposta!

Elena

Ens trobaràs també

Et pot interessar...

Web: Patricia García 

dansasana@gmail.com 

*Al fer clic a "m'apunto", confirmes que tenim el teu consentiment per a processar les dades segons la normativa vigent.

En qualsevol moment podràs modificar les teves dades o donar-te de baixa a través de l'enllaç que trobaràs a peu de pàgina dels nostres correus o comunicant la teva decisió a infoyogaenesencia@gmail.com 

Consulta i coneix la nostra Política de Privacitat, fes clic aquí

Ioga en Essència / Ctra. de la Pinya, 15. Olot

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com