Em vaig formar com a dissenyador gràfic i durant molts anys la meva vida va estar relacionada amb la creativitat artística dins de el món de les arts plàstiques. Després d'una profunda immersió en el món del Ioga formant-me com a professor de Kundalini Ioga a Barcelona, vaig continuar la meva recerca a través de la dansa, la música i diferents expressions artístiques.
Paral·lelament va sorgir la crida de la mare Índia, on vaig iniciar un peregrinatge que va durar anys de contacte profund amb mestres espirituals, mestres de meditació, monjos budistes, estudi de filosofies, pràctiques intensives, etc ... i l'aprofundiment que aquesta terra em va donar cap la recerca de la pregunta inicial: "Qui sóc jo"

 

He viscut 10 anys a l'Índia on vaig aprendre Massatge Ayurvèdic amb un massatgista de tradició familiar, on vaig aprendre la Meditació Mindfulness vivint i peregrinant amb monjos budistes, on vaig aprofundir i practicar les ensenyances del Budisme Tibetà rebent iniciacions d'alts Lamas de la tradició Kagyu, i on també vaig aprofundir en la filosofia Advaita Vedanta seguint les ensenyances de Ramana Maharsi vivint durant anys al costat del seu Ashram. També em vaig formar com a professor de Hatha Ioga amb el Mestre Surinder Singh, Ioga Terapèutic i Ioga Restauratiu amb Sharat Arora, deixeble directe de el Mestre B.K.S Iyengar, a l’escola Himayan Iyengar Yoga School.

 

I després de tot això, es podria dir que sóc professor de Ioga, professor de Meditació, músic, massatgista, dissenyador gràfic, fotògraf, etc ... i alhora sento que no sóc res de tot això, simplement miro de ser aquest espai de buit on la vida es manifesta a través meu en formes diferents.


Namaste

Dani Fernández

Contacte Dani:

 

Tl.  

Correu: danimilindias@gmail.com

Et pot interessar...

*Al fer clic a "m'apunto", confirmes que tenim el teu consentiment per a processar les dades segons la normativa vigent.

En qualsevol moment podràs modificar les teves dades o donar-te de baixa a través de l'enllaç que trobaràs a peu de pàgina dels nostres correus o comunicant la teva decisió a infoyogaenesencia@gmail.com 

Consulta i coneix la nostra Política de Privacitat, fes clic aquí

Ens trobaràs també

  • Instagram
  • Facebook - Gris Círculo

Web creada per: Patricia García 

dansasana@gmail.com 

Ioga en Essència / Ctra. de la Pinya, 15. Olot

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com